Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hannah Montana szereplői

Fejlesztés alatt

 

 

Kép

1. Emily Osment

 

Emily Jordan Osment 1992. március 10.-én született Los Angeles-ben.Édesapja Michael Eugene Osment aki színész és édesanyja Theresa Osment tanárnő. Első szerepe 1998-ban volt A FTD reklámjaiban. Aztán egy évvel később 1999-ben kezdődött színészi karierje a Tinititokban. Ugyanebben az évben szerepelt az egyik Hallmark filmben "A tél vége"-ben. Ezért a szepéért megkapta a Young Artist Award kinevezést. Ezekután már sorozatokban is láthattuk pl. Anygyali érintés, Jóbarátok és az Űrbalekokban is. 2002-ben megkapta a Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete c. filmben Gerti Giggles szerepét. 2003-ban újra ő kapta meg a Kémkönykök 2 3D- Game Over-ben a szerepet. Ezért a Young Artist Award-on jelölték a Best Performance in a feature is. 2006-ban megkapta Lily Truscott/Lola Luftnagel szerepét a Disney új sorozatában a Hannah Montana-ban. Azon a nyáron kibocsájtották a Hannah Montana ruhákat aminek a tervezéseiben résztvett Emily is. Hangját adta a Lilo és Stich 2-ben. 2007-ben Smart Girls Rock ruhákat reklámozott. 2007-ben Bill Ray Cyrus albumán a You've got a Friend c. számot ő énekli. Ugyanebben az évben vette fel az I Don't Think About It című dalt a filmjéhez a The Haunting Hour: Don't Think About It-hez. Az első kislemeze 2009. októberében jelent meg az All the Right Wrongs.

 

 

Kép

 

2. Mitchel Musso

 

Mitchel Tate Musso Garlandban, Texas-ban született 1991. július 9-én. Két testvére, Mason Musso, énekes és gitáros a Metro Station együttesben, és Marc Musso, színész. A szórakoztató iparba való betörése 2003-ban volt, amikor elérte, hogy a Leharcoltoroszlánokban debütáljon. Több filmben is láthattuk, ezek a The Keyman, és az Am I Cursed?. Legismertebb szerepe Oliver Oscar Oken a Disney Channer sikersorozatában, a Hannah Montanaban. A másik ismertebb szerepe a Phineas és Ferbben, egy fiúnak, Jeremy Johnsonnak a hangját adja, akibe Phineas nõvére, Candace (Ashley Tisdale) szerelmes. Hangja volt az Avatar-ban: Az utolsó Léghajlítóban a hangját kölcsönözte. Mitch felvett egy remix-et, a dal címe a Lean On Me. A Hókölykök filmhez vették fel. Emily-vel a If I Didn't Have You számot vettél fel. Újabb számot vett fel ismét egy filmhez, a The Girl Can't Help It címû dalt. 2008-ban kiadta első kislemezét. 2009. májusában kezdődött első NAGYBETŰS turnéja.

 

 

Kép

3. Jason Earles

 

Ki gondolta volna, hogy Jason 1977. április 26.-án született. Már 33 éves. Egyátalán nem néz ki annyinak. San Diego-ban született. Már nős és felesége nem más mint Jennifer Earles. 2000-ben diplomázott a Rocky Mountain Collegen-ben. 2004-ben szerepet kapott a Table 6-ban. 2005-ben játszott a American Pie Presents Band Camp címû vígjátékban és megkapta a Poolside with the Band Camp Girls: 'American Pie Presents Band Camp' DVD címû vígjáték fõszerepét. 2006-ban több kisebb filmszerep és néhány epizódszerep után megkapta Jackson Stewart szerepét a Hannah Montana címû sorozatban. 2007-ben feltûnt a Gordon Glass címû vígjátékban. 2009-ben játszott a Hannah Montana: The Movie címû filmben is. Szabadidejében baseball-ozik és snowboar-ozik és videójátékokkal játszik. 2 macskája van Timmy és Presley. Imádja a kínai kaját, Írországot, kéket, az óceánt, a lovakat, a 7-es számot, és imádja a tudományt. Mivel szereti a lovakat ebből kifolyólag szeret lovagolni is. Július 12.-én van a névnapja. És hatalmas Elvis Presley rajongó.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hannah Montna

(Akinna, 2010.08.28 14:37)

Nagyon tetszik Hannah Montna,Aki egyben popsztar és egy rendes tini is....Tetszik az ötlete mindene...

Hannah Montna

(Akinna, 2010.08.28 14:36)

Nagyon tetszik Hannah Montna,Aki egyben popsztar és egy rendes tini is....Tetszik az ötlete mindene...